top of page

Kim O. Sørensen klar til Jyske Bank Boxen


Det bliver intet mindre end 12. gang, at Kim O. Sørensen kører supercross i Herning, når han stiller til start ved næste udgave af Herning SuperCross & Freestyleshow den 31. januar/1. februar. Det gør ham til en af de kørere der har deltaget flest gange.

Kim O. Sørensen er en yderst rutineret herre når vi snakker supercross og motocross i det hele taget. Kim har kørt VM for hold og næsten alt andet i sporten, og når vi snakker disciplinen supercross, så er Kim absolut en af de bedste kørere vi har i Danmark. Han har kørt adskillige supercross løb i Finland, Holland, Polen og Tyskland, og har tilmed leveret nogle rigtigt gode resultater.

I Herning er han ligeledes en af de danskere der bare altid leverer varen for det talstærke publikum, og løbet i Herning er også et af dem han holder mest af.

- Jeg har været med lige siden vi kørte i den runde hal, og det er en lige stor oplevelse hver gang. Det er selvfølgelig helt specielt når der er så mange mennesker i boxen, og vi kan mærke at de bakker op om os danskere. Sidste år var jeg i finalen begge dage, og det er også målet igen denne gang, siger Kim O. Sørensen.

Der er en god chance for, at Kim får opfyldt sin målsætning om en finaleplads, for han er nemlig blandt de danskere der har været flest gange i finalen ved Herning supercross – hvilket selvfølgelig også er med til at gøre ham til en kæmpe publikumsfavorit.

Med Kim på startlisten, er der nu hele tre kørere til start fra Aalborg Motor Klub, da Nichlas Bjerregaard og Kenneth Kaalund allerede er bekræftet til start.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page