top of page

Forrygende sæson for Caprani Racing


Caprani racing kan se tilbage på en sæson, hvor både Silas og Tobias har været inde i en positiv udvikling, og hvor der er kommet nogle af de helt gode pokaler i skabet.

Før sæsonstart så det ud til, at Tobias skulle stå overfor de største udfordringer, fordi han i 2019 både har kørt på 85cc og på 125cc, men det er gået over alt forventning. Tobias har kørt 125cc i DM junior B 125cc klassen, men har trænet på 85cc og har kørt ADAC i Tyskland på 85cc, og begge steder har han hentet en sølvmedalje hjem.

På forhånd gik tankerne på, at Tobias nok skulle køre med omkring top 10, så derfor er meldingen fra Tobias selvfølgelig også, at han er utroligt glad for både DM og ADAC sølv. Derudover fik Tobias også Red Bull holeshot awarden for andet år i træk, efter at være den kører der har taget flest holeshots, og det er ikke noget der er gået ubemærket hen i Tyskland.

I 2020 skal Tobias køre ADAC 125 Cup, DM Junior B 125 og DM B MX2, og han har netop været tilbage på motorcyklen efter han fik opperet en plade ud af kravebenet, så han er klar til at tage fat på forberedelserne til den kommende sæson.

For 11 årige Silas Caprani har denne sæson kørt lidt mere lige ud af landevejen. Silas har kørt DM i 65cc klassen og er blevet nr. 5, men i år 2020 bliver udfordringerne lidt større, da Silas rykker op i 85cc klassen. Her står den på både ADAC og DM, men stadigvæk med fokus på, at han skal have lov til at udvikle sig på den større maskine.

Begge drenge skal forsat køre for Kosak Racing i udlandet og for East Racing i Danmark, og selvfølgelig fortsætter samarbejdet med Bo Rasmussen, der skruer på cyklerne.

Den 25. december går turen mod Spanien for at træne til den kommende sæson, så nye målsætninger kan blive indfriet.

Der skal lyde en stor tak til Kosak Racing, Team East Racing, Easymx/Anders Green, Bell Helmets, RJKservice Ras Rot, Jysk Varmeservice, sosracingparts, getcustomized, dirtmurder, gettingawaywithmurder, 2CAP ApS, FV motor v Finn, HGS Motoshop, Auto-A, Schølers Auto v Jonas, Meldgaard og Larsen ApS, Assentoft undervognscenter, FJ BILER A/S, SBS Brakes DK, EB Slib, FL Automatic, Heedegaard Track Service, redsand_mxpark og pepperracing.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page