top of page

Sam skifter til KTM i 2020

Efter mange sæsoner i grønt, bliver der nye farver på Sam Korneliussen, når vi går ind i sæson 2020. Han skifter nemlig til KTM med sit eget team, og det har vi fået et par ord fra ham om!

Sam Korneliussen: "Efter 4 år hos Kawasaki Danmark, som jeg har været rigtig glad og taknemmelig for, byder 2020 på en ny og frisk start, som jeg ser frem til.

Det bliver på KTM i samarbejde med MXC.de, en tysk forhandler som har hjulpet mig lidt de sidste mange år, men som i år kommer til at have en noget større rolle, som bliver meget spænende. Jeg kommer til at lave mit eget lille setup omkring mig selv med nogle gode sponsorer, hvilket nok skal blive rigtigt godt. Jeg har allerede fået kørt lidt timer på cyklen og føler mig rigtigt godt tilpas på den. Jeg glæder mig til at få nogle flere timer på den og til at få sæsonen skudt i gang til Supercross Herning!"

Foto: MXGrietje MX Pics

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page