top of page

Ryan Breece fra USA til Yamaha Supercross Herning

Amerikaneren Ryan Breece har sat sit navn på en aftale om at køre Yamaha SuperCross & Freestyleshow I Herning d. 31. januar / 1. februar, og Breece vil utvivlsomt være blandt favoritterne til titlen som King of Herning.

Ryan Breece har allerede vundet samlet ved de tyske ADAC Supercross i Chemnitz og Stuttgart, så han har sat en tyk streg under, at han er utroligt godt kørende denne vinter. Sejrene i Chemnitz og Stuttgart betyder også, at Breece kører med den røde frontnummerplade i den tyske ADAC supercross serie, og med kun en afdeling tilbage, er der stor chance for, at han vinder den tyske serie.

Ryan Breece kørte også i Herning sidste år, og var utroligt godt tilfreds med det han oplevede – lige fra banen, promotor og selvfølgelig den stemning publikum skabte. Derfor er han også kommet tilbage igen i år, og han kommer udelukkende med formålet om at blive kåret som ”King of Herning”.

Historikken og resultaterne fortæller også, at Ryan Breece er en mand der er i stand til at vinde. Han har kørt adskillige AMA Supercross løb, og i 2019 var han i top 15 ved 3 afdelinger, hvilket er ret stærkt når man ved hvor svært det er at komme i finalerne.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page