Reglement 2020


Her på MX-Index er vi store fortalere for, at enhver crosskarl og -kone, lige skimmer reglementet op til sæsonen, så du er på det rene med, hvad du må og hvad du ikke må! Det bliver så meget nemmere at skabe sig overfor dommeren, hvis du faktisk ved hvad du snakker om!

Derfor vil vi da lige minde dig om at læse de ændringer der er lavet op til den kommende sæson! Det kan du gøre her: https://dmusport.dk/wp-content/uploads/2019/12/Motocross-reglement-2020-endeligt.pdf

Der er nemlig et par ting der er værd at bide mærke i. Nu SKAL du for eksempel igen have samme nummerplade-farver hele vejen rundt, så de manuelle tællere har en chance! Også selvom de uddøde i 1998 ifølge WWF. Og så bliver heatlængden til A-DM sat ned igen, fra 25 minutter til 30 minutter, ligesom vi med ærgelse kan konstatere, at man ikke har valgt at gøre DM i 125cc til en Open-klasse.

Anyway, tag et kig! Lektier du faktisk får brug for!

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.