top of page

Mike Alessi til Yamaha SuperCross & Freestyleshow i Herning


Alletiders Mr. Holeshot og amerikanske superstjerne Mike Alessi er nyeste navn på listen af stjerner der kommer til start ved Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Herning d. 31. januar / 1. februar.

Nogen vil uden tvivl argumentere for, at Mike Alessi er den største stjerne der nogensinde har gæstet eventet, og man skal have argumenterne på plads for at modsige den påstand. Mike Alessi har kørt for Suzuki og Red Bull KTM fabriks teams i USA, og han har vundet afdelinger af den amerikanske motocross-serie, ligesom han har været flere gange på podiet i den amerikanske supercross-serie.

Lige siden Mike Alessi satte sig op på en crossmaskine har han haft direkte kurs mod stjernerne, og igennem hele hans mini tid har de helt store teams holdt øje med ham. Den historik gør ham til den absolutte favorit i Herning, og sammenlagt med, at landsmanden Ryan Breece også er på startlisten, er der en virkelig god chance for, at titlen som King of Herning kan ryge over atlanten til USA.

Det er med hjælp fra Skiold Landmeco og JØ Service at det er lykkedes at få Mike Alessi til Herning, og derfor skal han selvfølgelig også køre for JØ Service.

Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page