top of page

Officielle teams til VM 2020


2020 nærmer sig - og med det nye år, også en ny sæson af MXGP! Og det tegner til at blive en af de mest spændende sæsoner af VM nogensinde - ikke mindst med danske briller på. Thomas Kjer Olsen er guldfavorit i MX2-klassen, og vi skal se hvad Mikkel Haarup kan på sin helt nye F&H Kawasaki. Desuden er det et stjernespækket felt i MXGP-klassen, der skal forsøge at duellere om titlen.

Der er ikke så mange overraskelser på listerne, selvom der alligevel blev besvaret nogle spørgsmål helt til sidst. Det svenske JWR Racing skifter Yamaha ud med Honda, og holder samtidig fast i Anton Gole på holdet. Der er forlydender om at man gerne vil have en kører mere. Desuden er der godt nyt for Suzuki-fans, da Kevin Strijbos starter sit eget team med Suzuki som base. Tag et kig på listerne herover.

Foto: Red Sans MX Park.

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page