top of page

AMA SX Preview


Nytårsaften venter i det fjerne, og med det nye år, venter også noget endnu vigtigere! Første afdeling af 2020-versionen af AMA Supercross er nemlig snart kun en lille uge væk! Det har I selvfølgelig glædet jer til derude, og det har vi også, her på MX-Index! Det er og bliver et af vinterens højdepunkter. Og vi tænkte at vi lige så godt kunne begynde at lade op til løjerne, hvor verdens bedste stiller klar til kamp, og hvor vi skal krydse både fingre, tæer og hvad vi ellers har, for Mathias Jørgensen.

Løjerne starter som det næsten er blevet tradition på Angel Stadium i Anaheim næste lørdag, og derfra går den vilde tour. Herunder har vi lige listet hvor karavanen kommer forbi i løbet af vinteren og foråret:

4/1 Anaheim 1

11/1 St. Louis

18/1 Anaheim 2

25/1 Glendale

1/2 Oakland

8/2 San Diego

15/2 Tampa

22/2 Arlington

29/2 Atlanta

7/3 Daytona

14/3 Indianapolis

21/3 Detroit

28/3 Seattle

4/4 Denver

18/4 Foxborough

25/4 Las Vegas

2/5 Salt Lake City

Du kan også se startlisterne, og den til første afdeling i Anaheim finder du lige her: https://amasupercross.motorsportreg.com/index.cfm/event/event.status/uidEvent/539D531C-A56B-85C3-1F606BE4089B84CF

Og når du nu alligevel sidder i din lune hule her i weekenden, så kan du jo lige tage et kig på dette her 45 minutters preview, som NBC har strikket sammen:

Husk også at du kan købe adgang til at se hele molevitten live, og det kan du gøre lige her: https://www.supercrosslive.tv/viewplans

Foto: Honda HRC

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page