top of page

AMA SX Optakt - 450


Så er der kun nogle timer til at det går løs, og vi skal også lige have et kig på 450-klassen, inden vi når så langt! For der er lagt op til et brag, når det går løs i Anaheim. Hvem har overtaget? Hvem kommer bedst fra start? Sjovt nok, så siger statistikken, at der ikke har været held ved at vinde åbneren de sidste par år.

1 Webb, Cooper

Aldrig har der været så lidt tro på en mester. Det er næsten absurd så lidt der regner med, at Webb vinder Anaheim, eller genvinder sit mesterskab. Kender vi ham ret, så vil den forsvarende mester nok gerne sætte et par ting på plads.

3 Tomac, Eli

Skal det være i år han gør det? På de rigtige dage, så er ET den hurtigste mand. Men så er der også de dage, hvor han falder helt ud. Dem har han ikke råd til, hvis han skal være mester.

4 Baggett, Blake

BB4 er tilbage, stadig på KTM, og han har det med at trække noget frem af hatten til tider. Det plejer dog at være udendørs.

7 Plessinger, Aaron

AP havde en hård sæson sidste år, der var hans første på den store cykel. Han kom fra den ene triumf efter den anden på 250’eren, men han skal ud og bevise noget i år.

9 Cianciarulo, Adam

Måske den mest ventede debut i den store klasse længe. Han var blændende til MEC, og der er mange der har ham tippet som favorit til at vinde i Anaheim. Det er bestemt også en mulighed.

10 Brayton, Justin

Justin Brayton har på forunderlig vis, kørt sig tilbage ind hos fabriks-Honda, og det for anden gang. Han har været giftig i efteråret, så måske han bare bliver bedre med alderen?

11 Chisholm, Kyle

15 Wilson, Dean

Dean Wilson kom slemt til skade under Monster Energy Cup, og der har været tvivl lige til det sidste. Faktisk så slemt, at det på et tidspunkt skulle have været tæt på, at Wilson ville kaste håndklædet og stoppe karrieren. Men han er klar til Anaheim for Rockstar Energy Husqvarna.

16 Osborne, Zach

Osborne blev bare bedre og bedre sidste år, der var det første på den store cykel. Måske han kan være en outsider, som man skal have et øje på?

19 Bogle, Justin

Dinglebenets herre, får endnu en sæson på KTM, og vi ved at han kan starte godt, men er det nok?

21 Anderson, Jason

El Hombre kan køre supercross som få, og han har før vundet i Anaheim. Han er helt sikkert et bud på en titelkandidat,

22 Reed, Chad

One last ride! En æra er slut, når Chad Reed for sidste gang tørner ud til supercross. Uanset hvilke resultater det kaster af sig, så bliver det et sejrstogt for Reed, hvis han holder sig på sin Honda.

27 Stewart, Malcolm

Mookie er altid i spil til sejre, men indtil videre har han altså ikke været helt oppe og ringe på 450’eren. Der er aldrig tvivl om talentet og farten, men kan han blive siddende på cyklen?

31 Noren, Fredrik

Fast-Freddie fik endnu en chance! Den sympatiske svensker fylder støvlerne hos JGR, så vi må lige kippe lidt med de skandinaviske flag. Det er svenskerens første factory-stint, hvor han ikke er fill-in.

34 Bowers, Tyler

Bowers er stadig på sit eget program, men han kunne sagtens komme op og snuse i top 10, hvis omstændighederne er rigtige.

37 Davalos, Martin

Endelig! Davalos er rykket op i 450-klassen, efter en masse sæsoner i 250. Det bliver på KTM for Tedder-racing, og efter det vi så i Europa for et par måneder siden, så kan man måske godt forvente lidt af ham?

44 Cunningham, Kyle

46 Hill, Justin

Justin Hill er rykket til Smartop Racing, og over på Honda. Her skal han forsøge at indfri de forventninger han lagde dengang han kørte i 250-klassen.

49 Blose, Chris

50 Bloss, Benny

51 Barcia, Justin

Bam-Bam leder Yamahas angreb på den store klasse, men han er svær at blive klog på. I de seneste sæsoner har han kun præsteret på topplan, når han har haft kniven for struben, men han kan sagtens vinde mains, hvis der er lidt held i sprøjten.

53 Decotis, Jimmy

Der var nok mange omkring hans hjemstavn, der jublede da JGR langt om længe meldte ud, at man beholder The Rippa i 2020. Egentlig på 250’eren, men han får chancen på den store cykel fra start. Kan det blive til noget godt?

56 Starling, Justin

61 Ray, Alex

64 Friese, Vince

65 Weeks, James

67 Robin, Jerry

70 Merriam, Dylan

71 Breece, Ryan

En af favoritterne til årets supercross i Herning! Hvad kan han tage med sig fra Anaheim, og til den jyske hede?

82 Autenrieth, Cade

86 Cartwright, Josh

92 Politelli, Austin

94 Roczen, Ken

Der er mange der har K-Roc som favorit inden det hele går i gang, og det er forståeligt. Kenny lader til at have overskud, og vi ved at han kan være uhyggeligt hurtig. Teknisk ser det godt ud, så han kommer helt sikkert til at være med hvor det sker i morgen.

111 Tedder, Dakota

114 Schmidt, Nick

135 Fitch, Robert

138 Pulley Jr, David

145 Smith, Travis

230 Wightman, Joel

240 Stewart, Bryce

256 Milson, James

280 Clason, Cade

282 Pauli, Theodore

304 Assuncao, Hector

330 Catanzaro, Aj

360 Siminoe, Aaron

421 Martin, Vann

424 Custer, Tyler

447 Raper, Deven

501 Wennerstrom, Scotty

509 Nagy, Alexander

526 Aeck, Colton

651 Hogan, Jake

722 Enticknap, Adam

817 Clermont, Jason

848 Cros, Joan

976 Greco, Josh

981 Thurman, Curren

Foto: KTM

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page