top of page

bLU cRU sign-up 2020!


Yamaha vil rigtig gerne gøre noget ekstra for deres unge kørere, og de seneste sæsoner, har man haft stor succes med bLU cRU programmet - der ikke alene giver de blå kørere en chance for at vinde support fra Yamaha, men som også giver dem et fællesskab og sammenhold.

I 2019 var finalen i Assen til Motocross of Nations, og i år kommer den til at ligge i Erneé i Frankrig, igen sammen med Motocross of Nations. Så hvis du kører på en YZ125, YZ85 eller en YZ65 i et nationalt mesterskab, så kan du melde dig til, og få chancen for at køre på de legendariske franske skråninger, foran 80.000 tilskuere - OG muligheden for at vinde support direkte fra Yamaha i 2021!

Lyder det godt? Så klik dig ind forbi Yamahas officielle hjemmeside, og meld dig til. Du har indtil 28. februar. Her kan du også læse endnu mere om bLU cRU og hvad du kan opleve sammen med din blå maskine.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page