Skal du til MX-Messe på lørdag?


Du skal være helt klar til sæsonen, og du er selvfølgelig altid klar til at gøre en god handel. Derfor ville det være oplagt, at tage forbi Speedway og Motocross-messen i Middelfart på lørdag, der igen er klar til at slå dørene op. Her vil der være over 30 udstillere, der både har taget en masse fede varer og gode messepriser med sig. Det er fra 10 til 15 det foregår, i Lillebæltshallerne.

Udstillere:

• Ulvedal • Kevin R Pedersen • All in Racing • Trial action • Protrial • Jacob Bukhave • Bar Racing • Kls • Koos Meijer • Golden Panther Race Wear • Fyens Motorsport • CJ Handel • Kenneth Kruse Hansen • WK Products • SpeedC • + Light Lysmanden • JS Racing Gear • MX-SHOP • HMS • Cross center Esbjerg • ATV Garagen • Eddie Clement • Holger Karlsen • U.K. Bikes • MXSTRIK.DK • Kenny Hinck • Mads Korneliussen • Jan Stæchmann • Claus Thorst • Kaj’s MC

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.