top of page

Update fra Mathias Jørgensen!


Den amerikanske supercross-sæson blev skudt i gang i Anaheim i sidste weekend, og det med danske Mathias Jørgensen på startlisten. Det var dog ikke alt der spillede for MJ, men du kan tjekke hans nyeste VLog ud herunder, og se hvad de gik for sig, ligesom han også satte et par ord på løjerne i Anaheim, inden han skal i ilden igen i morgen i St. Louis.

Mathias Jørgensen: "Som beskrevet på de sociale medier, var jeg klar til A1 og følte virkelig at jeg havde rykket mig. Men som der kan ses i den nye VLOG på YouTube, er omgivelserne ikke klar. Det skyldes selvfølgelig at vi skal køre på den nye Kawasaki 2020, hvor tingene simpelthen ikke har været produceret til endnu. Så som en opsummering af det hele, har jeg bare måtte indse jeg har “arbejdet” for meget og ikke haft ro i sindet, og så er jeg tørnet ud på en helt ny kværn til A1, hvilket ikke var ideelt for mig. Især ved supercross, så skal man føle jeg hundrede procent hjemme på det man smider benet over. Det er med føreligheden på spil, alle omgange man er derude, og tingene skal føles ordentlige. Når det så er sagt, så kom jeg lidt efter det i last chance og missede main med 2 placeringer. Det er ærgerligt, men nu er vi igang. Jeg har 9 løb mere til at vise hvad jeg kan!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page