top of page

Frederik Goul havde en god weekend i Goes


Det internationale supercross i Goes her i den netop forgangne weekend, havde en mængde danskere på startlisten, og en af dem der gjorde det rigtig godt var Frederik Goul Jensen. Danskeren kørte sig hele vejen til finalen lørdag, og vi fik derfor en lille status fra ham ovenpå weekendens strabadser.

Frederik Goul Jensen: "Goes har været en god weekend. Jeg har haft en hård sæson med meget uheld, og jeg har ikke rigtig kunnet finde mig selv på supercross-banerne som jeg plejer. Men jeg fik vendt den tendens i weekenden, heldigvis. Goes er altid en lidt mærkelig bane. Underlaget var meget tørt i år, så banen blev meget glat og ensporet. Men jeg fik alligevel sat en tid som nummer 6 cirka, af alle fredag og er derfor med i one vs one. Jeg laver så en dum fejl og smider den i et sving, så jeg vinder ikke duellen og kommer ikke til amerikaner-finalen. Lørdag skal vi så køre 2 heat, hvor pointene bliver lagt sammen og de 3 første går direkte i finalen. I mit første heat laver jeg en dårlig start og er sidst, men kører mig op som nummer 4. I 2. heat får jeg en god start som nummer 3, og presser lidt på nummer 2, men banen er ikke til at overhale på, så jeg vælger ikke at tage nogle chancer og kommer i mål som nummer 3. Jeg er derfor á point med nummer 3, men han var bedst i sidste heat, så jeg skal i LCQ. Jeg kommer med til finalen derfra, men her får jeg så igen en virkelig dårlige start, og er allersidste mand. Jeg bøvler lidt med at finde et flow, men efter nogle omgange begynder det at spille, og jeg begynder at køre mig op. Jeg når op som nummer 9. Så alt i alt en god weekend med god fart på."

Find alle resultater fra Goes her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1756001

Foto: Steffen Schollbach / pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page