Goes gik ikke efter planen


Der er under to uger til Supercross i Herning, og derfor er de danske deltagere ved at gøre klar. Der er i år rekordmange danske kørere på startlisten, men en af dem der har været sikker i mange år, er Kim Sørensen. Kim var taget en tur til Holland, og supercross i Goes, i den forgangne weekend, for at blive klar, men desværre sluttede den oplevelse ikke helt som planlagt.

Kim Sørensen: "Fredagens i Goes gik lidt med at komme ind i rytmen, egentlig. Lørdag kørte jeg både bedre og hurtigere. Jeg blev 3'er i min kvalgruppe, og jeg lå nummer 3 i første indledende heat, indtil jeg sprang for kort på en rytmesektion, og vred om på begge mine ankler. Det resulterede i at jeg nu har 2 styk forstuvede ankelled, som får behandling dagligt, for at blive klar til supercross i Herning. Men hvis det bliver ved at gå så hurtigt fremad som nu, så skal jeg nok blive klar."

Vi krydser fingre for at vi får Kim at se i topform i BOXEN, hvor han plejer at være en af dem der viser det danske flag flot.

Foto: John Oostvogels

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.