top of page

Stærke franskmænd til supercross i Herning


Yamaha Supercross & Freestyleshow har tradition for at have nogle lynhurtige franskmænd på startlisten, og i år bliver ingen undtagelse, for en lang række af de danske teams har fået fransk forstærkning til supercross.

8 franskmænd står lige nu på startlisten, og nogle af dem er gengangere i Herning, så de vil vække genkendelse hos den trofaste supercross fan. Og selvom der også allerede er offentliggjort andre stærke kørere, så kan der godt gemme sig en potentiel vinder blandt listen med franskmænd.

Kevin Ballenger fra Filten Racing Yamaha er en af de franskmænd der har potentiale til at gå hele vejen, og det samme har Florent Richier fra Tørring MX bevist at han også er i stand til, da Richier sluttede som samlet nr. 2 i kampen om at blive ”King of Herning” sidste år.

Listen med de 8 franskmænd og deres danske teams ser således ud:

Boris Maillard, Suzuki, RGS Suzuki Schneider Robin Kappel, Suzuki, RGS Suzuki Schneider Calvin Fonvielle, KTM, AMX Racing Team Anthony Bourdon, Yamaha, Wozniak MX Racing Florent Richier, Honda, Tørring MX Adrien Escoffier, Honda, Tørring MX Kevin Ballenger, Yamaha, Filten Racing Yamaha Lukas Imbert, Yamaha, Filten Racing Yamaha

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page