top of page

Triple crown thrill - AMA SX


Fjerde runde af det amerikanske mesterskab i supercross, havde bragt kørerne til Glendale, Arizona, og her var der i går aftes lagt op til sæsonens første triple crown format. Tre heat lagt sammen til sidst, for at finde en vinder.

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultatet.)

450 Class

Ken Roczen har allerede slået sit navn fast som en af de store i historiebøgerne - både med sine sejre, sin sil og sin gennemførte professionalisme. Derfor er der også mange motocross-fans der er glade for at se, at K-Roc er tilbage helt i toppen. Og det beviste han at han er, i Glendale. Ken trynede nemlig og alle, og snuppede alle tre finale-sejre og endnu en samlet sejr til sin røde nummerplade. Og så kunne Eli Tomac og Jason Andersson ellers slutte podiet af som de havde lyst til. Cooper Webb og Justin Barcia tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Glendale:

1. Ken Roczen - Honda - 1-1-1

2. Eli Tomac - Kawasaki - 2-2-3

3. Jason Andersson - Husqvarna - 5-3-2

4. Cooper Webb - KTM - 8-5-4

5. Justin Barcia - Yamaha - 6-8-7

6. Justin Brayton - Honda - 7-7-9

7. Malcolm Stewart - Honda - 4-14-6

8. Adam Cianciarulo - Kawasaki - 3-6-17

9. Aaron Plessinger - Yamaha - 11-9-8

10. Blake Baggett - KTM - 12-4-14

Samlet:

1. Ken Roczen

2. Eli Tomac

3. Justin Barcia

250 West Class

Når det er triple crown aften, så bliver pladserne til aftenshowet også endnu færre. Og det fik danske Mathias Jørgensen at føle. Igen var danskeren nemlig en af de sidste der blev siet fra, selvom der bestemt ikke var langt til det forjættede land. Da støvet havde lagt sig og aftenen var overstået, så var det Austin Forkner der snuppede den samlede sejr, og rejste sig fra sidste uges uheld. Dylan Ferrandis tog sig af andenpladsen, imens Michael Mosiman kørte sig til en podieplacering. Brandon Hartranft og tidligere AX-ace Jake Hayes tog de sidste pladser i top 5. Justin Cooper holdt fast i sin samlede føring, selvom hans aften slet ikke kørte. Han fik dog snuppet en sejr i den sidste finale.

Resultat, Glendale:

1. Austin Forkner - Kawasaki - 1-1-3

2. Dylan Ferrandis - Yamaha - 2-2-2

3. Michael Mosiman - Husqvarna - 4-4-6

4. Brandon Hartranft - KTM - 5-6-4

5. Jake Hayes - Husqvarna - 6-5-5

6. Mitchell Oldenburg - Honda - 7-7-7

7. Alex Martin - Suzuki - 8-8-9

8. Derek Drake - KTM - 10-3-13

9. Justin Cooper - Yamaha - 17-9-1

10. Luke Clout - Honda - 13-12-8

Samlet:

1. Justin Cooper

2. Dylan Ferrandis

3. Brandon Hartranft

Foto: VitalMX / GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page