Danskerne viste god fart i Italien


En gæv håndfuld danskere havde taget turen til Sardinien, og til første afdeling af det italienske mesterskab, der rullede over Riola Sardo i går. Og der var gode ting at spore for de danske kørere.

Rasmus Pedersen var stærkt kørende i 125-klassen, hvor han både var hurtigst i kvalen', og samtidig sikrede sig et podie med en sejr i sidste heat. William Kleemann var også godt kørende, og sluttede som nummer 11 på dagen. Heldet var slet ikke med Magnus Smith, der leder efter revanche næste gang.

I MX2-klassen var der tre danskere på plakaten, i det stærke, internationale felt. Og her formåede Bastian Bøgh Damm at snuppe syvendepladsen i det enlige heat, imens Glen Meier sluttede som nummer 15, efter lidt tekniske problemer. Dermed kvalificerede begge kørere sig også til superfinalen, hvor de skulle op imod de bedste i MX1, og her sluttede Glen som nummer 21, imens Bastian ikke havde heldet med sig, og blev nummer 33. Sara Andersen klarede desværre ikke at komme med til heatene, selvom hun faktisk ikke var langt fra.

Dagens helt store vinder blev Tim Gajser, der vandt både sit MX1-heat og superfinalen. I superfinalen sluttede Jeremy Seewer og Arminas Jasikonis som nummer 2 og 3, imens det i MX1-heatet var Mitch Evans og Seewer der tog de sidste podiepladser. I MX2-heatet var der Yamaha-dominans, da Jago Geerts vandt foran Ben Watson, imens Maxime Renaux blev sidste mand i top 3.

Du kan se alle resultater fra dagen her: https://www.mgmtiming.it/default.aspx?pagina=/2020/_Campionati_Internazionali_Motocross/2020-01-26%20Riola%20Sardo

Gense det hele fra Riola Sardo her:

Der kommer link op på MX-Index.com, med livestream fra anden runde, der køres i Ottobiano på søndag!

Foto: Offroad Pro Racing.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder