top of page

Favoritten sejrede fredag aften til supercross


Dag 1 ved Yamaha SuperCross & Freestyleshow blev en højspændt affære, med tæt ræs på banen og et freestyleshow der skabte eksplosiv stemning i Jyske Bank Boxen, hvor det talstærke publikum fik action for alle pengene. De danske deltagere fik som altid en fantastisk opbakning og hjemmebanefordelen var til at mærke når taget på boxen lettede for hver gang speakeren nævnte en dansk kører. Bedste blandt de danske kørere var Frederik Goul, Mathias Gryning og Mathias Tang som alle nåede til finalen. Som ventet viste de mange internationale kørere, at de ikke bare er kommet til Herning for sjov, men har en klar intention om at vinde. Fredag aften var det den amerikanske storfavorit Mike Aleessi Som fik indfriet den mission, efterfulgt af Håkon Frederiksen som nr. 2 og Filip Neugenbauer som nr. 3. Lørdag aften forsætter kampen om at blive King of Herning, som er titlen der gives til den kører der klarer sig bedst over de to dages ræs. Du kan stadigvæk sikre dig din lørdagsbillet via www.supercrossherning.dk Resultater fredag: 1 Mike Aleessi 2 Håkon Frederiksen 3 Filip Neugenbauer 4 Boris Maillard 5 Adrien Escoffier 6 Hugo Basaula 7 Calvin Fonvielle 8 Florent Richier 9 Kevin Ballenger 10 anthony Bourdon 11 Frederik Goul 12 Lukas Imbert 13 Mathias Gryning 14 Mathias Tang

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page