top of page

Amerikansk konge af Herning


Yamaha SuperCross & Freestyleshow blev på suveræn vis vundet af amerikanske Mike Alessi, som med sejre både fredag og lørdag aften satte en tyk streg under, at han var den retmæssige til at tage titlen som King of Herning. Arrangørerne underdrev på ingen måde, da de proklameret at Mike Alessi var det største navn man nogensinde havde fået til supercross i Herning, for Mike Alessi skuffede ikke. Han gjorde præcis hvad han skulle og med den direkte vej til finalen, efterfulgt af suveræn finale-kørsel, stod det lynhurtigt klart, at den største pokal skulle med som håndbagage til USA. De mange danskere, i den næsten udsolgte Jyske Bank Box, fik oven i købet hele tre danskere at se i finalen, da både Frederik Goul Jensen, Kim Sørensen og Nichlas Bjerregaard kom igennem nåleøjet til stor jubel for samtlige fremmødte på lægterne. Det var imidlertid franske Kevin Ballanger som nr. 3 og norske Håkon Frederiksen som nr. 2 der gjorde nr. 1 Mike Alessi selskab på lørdag aftens podie. Freestyleshowet med danske Alex Porsing som den store stjerne var igen ved at blæse taget af boxen, og de spektakulære spring er i kategorien af ting man ikke tror er muligt, hvis man ikke selv har set det – det er vildt! 10.700 vilde racefans var vidner til den 26. udgave af Yamaha SuperCross & Freestyleshow. Resultat finale fredag: 1 Mike Aleessi 2 Håkon Frederiksen 3 Filip Neugenbauer 4 Boris Maillard 5 Adrien Escoffier 6 Hugo Basaula 7 Calvin Fonvielle 8 Florent Richier 9 Kevin Ballenger 10 anthony Bourdon 11 Frederik Goul 12 Lukas Imbert 13 Mathias Gryning 14 Mathias Tang Resultat finale lørdag: 1 Mike Alessi 2 Håkon Fredriksen 3 Kevin Ballanger 4 Adrien Escoffier 5 Calvin Fonvielle 6 Boris Maillard 7 Filip Neugebauer 8 6Anthony Bourdon 9 Lukas Imbert 10 Hugo Basaula 11 Kim Sørensen 12 Frederik Goul Jensen 13 Nichlas Bjerregaard 14 Robin Kappel King of Herning samlet resultat: 1 Mike Alessi 2 Håkon Fredriksen 3 Adrien Escoffier 4 Filip Neugebauer 5 Boris Maillard 6 Kevin Ballanger 7 Calvin Fonvielle 8 Hugo Basaula 9 Anthony Bourdon 10 Lukas Imbert 11 Frederik Goul Jensen 12 Florent Richier 13 Kim Sørensen 14 Mathias Gryning 15 Nichlas Bjerregaard 16 Mathias Tang 17 Robin Kappel

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page