top of page

Gode danske takter i Ottobiano


Der var igen en solid håndfuld danskere til start, da anden afdeling af det italienske mesterskab i dag rullede over sandet i Ottobiano, og det sammen med en god håndfuld VM-stjerner.

Der var mange øjne på Mikkel Haarup, ikke kun danske, men også internationale, da Haarup var udset til debut på Kawasakien. Og det ser ud som om at det godt kunne blive et godt match. Mikkel var i hvert fald i top 3 i sin kvalgruppe, og i MX2-heatet nappede han femtepladsen, ligesom at han blev nummer 4 af 250'erne i den kombinerede superfinale imod 450'erne. Vi glæder os allerede til MXGP i England! Haarup var dog ikke den eneste dansker i MX2 der gjorde det godt. At Bastian Bøgh Damm mener det alvorligt i år, er der ingen tvivl om, hvis man skal tro det vi har set fra ham indtil videre. Han formåede at kvalificere sig som nummer 4 i sin gruppe, 8'er i MX2-heatet, og så var han igen iblandt de hurtigste 250'ere i superfinalen. Glen Meier klarede også skærene og kom i superfinalen, efter en placering som nummer 20 i MX2-heatet, hvor han igen gjorde det solidt. Oliver Olsen kom også videre til MX2-heatet fra kvalifikationen, men desværre ikke til superfinalen.

I 125-klassen startede Rasmus Pedersen igen stærkt, ved at være hurtigst i sin kvalgruppe, og efter de to sammenlagte heat sluttede han dagen som nummer 5. Magnus Smith var også godt kørende, og sluttede dagen som nummer 12. Jayden Schmidt klarede sig også videre til heatene og han sluttede dagen som nummer 30. Desværre var der ingen gældende heat til Casper Mortensen.

I MX1-klassen var Tim Gajser igen urørlig, og han vandt både sit efter heat og superfinalen. Mitch Evans var dog ikke langt efter, og satte endda en hurtigere omgang i MX1-heatet. Arminas Jasikonis nappede tredjepladsen i begge heat. I MX2-heatet var der sejr til Maxime Renaux, foran Gianluca Facchetti og Tom Vialle.

Foto: Bavo Swijgers

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page