top of page

24MX / MX-Index Månedens Profil - Jens Hvolbøll


Der er mange i dansk motocross der gør det godt, der lægger liv og sjæl i sporten, og mange der kan bruge en hjælpende hånd. Den vil MX-Index og 24MX gerne give! Derfor kårer vi hver måned fremadrettet Månedens Profil, der modtager lidt anerkendelse og lidt støtte fra 24MX.dk! Profilen kan både være et talent, en knokler, en klub, eller blot en frivillig, der gør lidt ekstra for sin sport – på den ene eller den anden måde. Her kigger vi overhovedet ikke på resultater, men på hjertet bag!


Denne måneds profil er Jens Hvolbøll, der om nogen forstår at omfavne alle de muligheder som motocross-sporten giver! Jens kører både FMX, han kører race, og så hjælper han også til med stuntkørsel på TV, på mange forskellige scener og i mange forskellige sammenhænge. Som det skal være til titlen som Månedens Profil, så modtog vi henvendelser om at Jens burde have noget respekt for alt det han gør med sporten, og vi kan kun være enige. Med titlen som Månedens Profil, kommer også lidt lækkert til Jens' cykel, som han modtager fra www.24mx.dk, der støtter op om dem der kæmper for sporten - på alle planer!


MX-I: Først, fortæl os lidt om dig selv. Hvor lang tid har du kørt?

Jens Hvolbøll: "Jeg hedder Jens Hvolbøll, jeg er 20 år, og jeg har kørt cross siden jeg var en 5-6 år. Jeg startede rimelig tidligt med at snuse til freestyle motocross, hvor jeg kom på Rasmus Kjeldsens træningsskole. Jeg tror jeg var en 8-9 år på min KTM SX65. Derefter gik der ikke så længe, før jeg hoppede med til shows. Jeg lavede backflip som 17-årig, selvom jeg er gået lidt i stå med det trick. Det er dog planen at vende tilbage og få det på rutinen igen."


MX-I: Du har jo prøvet lidt af hvert på en motorcykel. Kan du fortælle os lidt om hvad du træner på nu, og hvad du håber fremtiden vil bringe?

Jens Hvolbøll: "Ja, det må man sige. Lige nu træner jeg FMX sammen med Rasmus, alle de dage hvor vinden tillader det. Jeg har FMX-parken i baghaven, så jeg træner alle de dage jeg kan komme til det. Lige umiddelbart har jeg tænkt mig at gøre hvad jeg kan, for at komme ud og køre shows til de kommende supercross. Og så vil jeg også gerne vil bedre med på crossbanerne, når jeg kører løb. Derudover har jeg også været en del af noget filmproduktion på det seneste, som jeg forhåbentlig kan løfte sløret noget mere for snart."


MX-I: Nu er du jo også begyndt at køre race. Hvad er ambitionen der?

Jens Hvolbøll: "Der har ikke rigtig været nogen plan med at starte med at køre race. Det har mest drejet sig om bare at komme ud og få noget konkurrence og noget motion, og så ikke mindst at nyde sammenholdet der er ude på banerne."


MX-I: Hvorfor synes du at alle burde starte til motocross?

Jens Hvolbøll: "Jeg synes alle burde starte til motocross, da det er fedt med en masse adrenalin, og følelsen man får, når man opnår noget af alt det man har gået og kæmpet for!"


(Husk nu at du også kan indstille en du kender til titlen som Månedens Profil.)

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page