top of page

24MX / MX-Index Månedens Profil - Per Thorbjørn Schjødt


Der er mange i dansk motocross der gør det godt, der lægger liv og sjæl i sporten, og mange der kan bruge en hjælpende hånd. Den vil MX-Index og 24MX gerne give! Derfor kårer vi hver måned fremadrettet Månedens Profil, der modtager lidt anerkendelse og lidt støtte fra 24MX.dk! Profilen kan både være et talent, en knokler, en klub, eller blot en frivillig, der gør lidt ekstra for sin sport – på den ene eller den anden måde. Her kigger vi overhovedet ikke på resultater, men på hjertet bag!


Denne måneds profil er Per Thorbjørn Schjødt, der er manden bag de mange blændende flotte billeder på www.pers-photo.com. Per har taget billeder af motocross i årevis, og han bruger mange dage om ugen på banerne rundt omkring hjemmet på Djursland - til stor glæde for de mange kørere der huserer der - som kan få flotte, skarpe og levende billeder, hver gang de har været ude og træne. Per bruger sin interesse for motocross og fotografi, så det kommer rigtig mange til gode, og hvis det ikke fortjener anerkendelse, så ved vi snart ikke hvad der fortjener. Med titlen som Månedens Profil, kommer et bredt udvalg af jakker, regntøj, huer, stole, rygsække og alt hvad man skal bruge, for at være udendørs, som Per får af www.24MX.dk, så han kan komme ud og tage endnu flere billeder af det danske crossfolk.


MX-!: "Hvad er det bedste ved at fotografere motocross?"

Per Thorbjørn Schjødt: "Der er altid garanti for fedt race, og så er det spændende og en udfordring at fange køreren i det rette øjeblik, hvilket er sværere end man tror."


MX-!: "Hvad betyder det for dig at tage ud og tage billeder af motocross?"

Per Thorbjørn Schjødt: "Hvad det betyder for mig? Det betyder frihed, spænding, afstresning. Man får tømt hovedet for alle dagligdagens problemer, og sidst, men ikke mindst, så får jeg mødt en masse skønne crossfolk. Jeg er bare vild med det, sådan kort sagt."


MX-I: "Hvad er det fedeste MX-løb du har taget billeder til?"

Per Thorbjørn Schjødt: "Der er ikke kun ét, men mange fede løb. Motocross of Nations i Tyskland, VM-løb i Holland, Belgien, Sverige, og så selvfølgelig DM-serien herhjemme."


I næste måned kårer vi endnu en profil, der fortjener en hjælpende hånd.


Foto: Sportsphotos.dk

留言


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page