top of page

4 ugers pause til Søren Rasmussen


Det er altid ærgerligt at blive skadet, men det er især ærgerligt, lige når alting er ved at åbne op igen. Det må Søren Rasmussen sande, efter at han pådrog sig en skade i hånden for et par dage siden, der holder ham af crosseren i nogle uger. Vi fik en status fra ham på skaden, hvad der skete og på hvordan formen ellers ser ud, til den sæson der forhåbentlig stadig er på vej.


Søren Rasmussen: "Jeg var i Lindknud og træne, og jeg vælter så rundt i inderen i et højresving og får min finger i klemme i koblingsgrebet, da jeg vælter ned på højre side. Min venstre ringfinger går af led, så vi kører på hospitalet og finder ud af den både er brækket, revet af led og har drejet sig. Jeg har fået opereret to jernspyd ind og regner med at være tilbage på crosseren igen om små 4 uger. Det er selvfølgelig super ærgerligt, især fordi jeg inden jeg styrtede, følte at jeg var i rigtig god form. Jeg har aldrig følt mig mere klar til en sæson som i år, så det håber vi bare at jeg stadig får mulighed for at bevise!"


Vi håber at Søren er hurtigt tilbage igen.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page