top of page

- Alt i alt en god dag

Asger Martens fik sin vintersæson ødelagt af skader, og det har betyder at han har måttet køre sig ind i sæson 2024, for at komme i form. Det bliver dog taktvist bedre og bedre, og han nærmer sig niveauet fra før skaderne satte ind. Det var i hvert fald tydeligt at se, da DM ramte Korskro i søndags, og vi spurgte derfor lige Asger om hvordan han selv oplevede dagen - og hvordan kroppen har det, ikke mindst.


Asger Martens: "Dagen startede med en lidt stressende kval', hvor jeg ikke kan finde rytmen. I heat 1 får jeg en dårlig start, men jeg får kørt mig op på en fornuftig 9. plads. I 2. heat får jeg en okay start og jeg får sat et rigtig godt tempo og kommer op som 6'er, men jeg vælter desværre midt i heatet. Jeg kommer dog hurtigt op igen, så jeg kunne holde sjettepladsen. På sidste omgang mister jeg forhjulet og må ned at ligge igen, og kørte efterfølgende i mål som 8'er. I Superheatet starter med en fornuftig start og et godt flow, så jeg slutter som 4'er i MX2. Det var jeg super tilfreds med Alt i alt en god dag, med en sjetteplads på dagen og en fjerdeplads i Superheatet i min klasse. Efter en rigtig hård vinter med to diskosprolaps i nakken og meget genoptræning, synes jeg selv jeg er kommet stærkt tilbage, med kun 25 timer på cyklen siden november sidste år - samt en forretning jeg er ved at bygge op ved siden af. Så jeg er stolt af at jeg er nået hertil! Nu skal der køres mere cross i fremtiden, da det er det fedeste!"


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page