top of page

Ankjær håber på mere ADAC


Lucas Ankjær sprang en klasse ned i 2020, for at lægge flere kræfter i Tyskland, men han endte med at stå tilbage med en turbulent sæson, der ikke forløb helt som håbet - ikke mindst på grund af situationen i verden. Vi fik en lille status fra ham på året, og et par ord om, hvad der skal ske til næste år.


Lucas Ankjær: "Siden sæsonen stoppede, har Jeg holdt en lille 2 måneders pause fra kørslen. I mellemtiden går Jeg lige nu og venter på at den nye Honda CRF 450 2021 lander, så mine kørselsforberedelser kan begynde. I år rykkede jeg tilbage ned i MX2 for at prøve kræfter med ADAC MX Masters, men det blev ikke til mere end 1 afdeling, da vi blev sendt hjem på vej til 2. afdeling på grund af Covid-19. Næste års klassevalg er ikke helt planlagt endnu, men nu holder vi lige jul og nytår, og så ser vi hvordan kampvægten ser ud. Jeg skal selvfølgelig køre DM-serien og så håber jeg at jeg kan komme til at køre ADAC MX Masters igen. Tak til familie og sponsorer for hjælpen i 2020!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page