Axel-update fra Haarup


Mikkel Haarup lavede den sidste forberedelse inden VM genstarter, i går i Axel, og vi fik en status fra ham derpå.


Mikkel Haarup: "Hele ugen op til løbet igår, havde jeg brugt på at restituere, da jeg de sidste par måneder har presset min krop ekstremt meget. Jeg kunne mærke i det første løb vi kørte, at jeg ikke var mit normale jeg. Jeg blev træt efter 15 minutter i begge heat, hvilket ikke ligner mig. Og der var klar forbedring denne weekend. Jeg følte en del mere frisk, stadig ikke 100%, men en klar forbedring. Så det betalte sig at tage den med ro, selvom jeg ikke er så vild med det. I hvert fald laverede jeg to fornuftige heat. Det var ikke min bedste præstation, jeg føler stadig jeg har noget mere at give af.


Og så lige til de danske fans, nu når vi ikke kan have dem ved siden af banen, så skal de fandme bare give den gas bag skærmen derhjemme i stuerne. Jeg er så taknemmelig for deres support!"


Foto:

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.