top of page

- Både bedre og dårligere end jeg havde regnet med


Upåagtede Mikkel Søgaard knoklede på til hver eneste afdeling af DM-A i år, og han endte med et ganske fint resultat, der beviser at man bare skal blive ved at tonse fremad. Vi fik en snak med ham om op- og nedturene i 2022, og hvad der eventuelt lurer på programmet i 2023! Og her har den unge mand da øjnene rette mod ADAC MX Masters i Randers!


Mikkel Søgaard: "Jamen min sæson i 2022 gik sådan set både bedre og dårligere end jeg egentlig havde forventet inden den gik i gang. Jeg havde et mål der hed top 5 i B-DM, og så var der egentlig ikke rigtig noget mål i A-DM, andet end at køre med og så bare have det sjovt. Grundet manglende støttehjul blev det kun til en syvendeplads i B-DM - jeg væltede stort set i alle de heat jeg kørte. Til gengæld gik det så over al forventning til A-DM, hvor jeg fik en placering som samlet nummer 19 - á point med nummer 18. I 2023 bliver det derfor målet at gentage succesen, og køre en top 20 hjem igen til A-DM. Og nogle enkelte afdelinger af ADAC MX Masters måske - jeg har i hvert fald tænkt mig at prøve at kvale' ind i Randers! Setup bliver magen til det jeg har haft i år, på KTM, med hjælp fra KMS med setup!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page