top of page

Bak om titel og nyt team!


Årets udgave af B-DM endte med kun at blive på to afdelinger, og da pointene blev lagt sammen til sidst, så var det Martin Bak der havde flest i B-MX1 - særligt på baggrund af to sejre til første afdeling. Martin bliver på Suzuki i 2021, men han skifter over under teltet hos RGS Suzuki Schneider Racing. Vi tog derfor en snak med ham om skiftet, og om hvordan hans sæson 2020 forløb.


Martin Bak: "Det har været en mærkelig sæson grundet Covid-19. Vi måtte nøjes med to afdelinger af B-DM. Så det var med at være klar, når først bommen faldt. Jeg skiftede i starten af sæsonen til Suzuki. Det lå bare bedre til mig at køre 450, og valget faldt så på en Suzuki RM-Z450, hvilket jeg er meget tilfreds med. Det er jo bare et bevis på at en kværn uden mormor[el]-start, sagtens kan vinde også. Det var i hvert hvad den gjorde, sammen med mig, til B-DM i år! Det er jeg virkelig glad for og stolt af! Og nu er jeg så rigtig glad for at jeg får muligheden for køre for RGS Suzuki Schneider Racing i 2021! Rune 1, 2 og 3 er behagelige at arbejde sammen med, og samtidig meget professionelle om tingene. Simon Wulf og Stefan Bech er flinke fyre, så det skal nok blive et godt 2021! Så nu håber jeg på at vi får en en normal sæson, så vidt det er muligt. Det er mit første år i A-MX1, så jeg håber på at få en god og lærerig sæson. Og så må vi se om farten kommer derefter. Mange tak til sponserer, familie, og til Fog Cross Center for hjælpen i 2020!"


Foto: RGS Suzuki Schneider Racing

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page