top of page

Bastian Bøgh positiv over fortsat fremskridt


Bastian Bøgh Damm havde ikke rigtig heldet med sig til det spanske GP i søndags, men alligevel så var han positiv over de gode ting der nu var at tage med derfra. Vi fik en status fra ham, om hvordan han oplevede GP'et i Arroyomolinos, og her er hvad han svarede!


Bastian Bøgh: "Jeg kom til at ødelægge tidskvalen' lidt, ved at stresse lidt for meget over det. Så jeg fik ikke rigtig sat en omgang. I første heat fik jeg en god start, men jeg væltede lige en enkelt gang, efter jeg kom til at cross-rutte i et sving, så det var lidt ærgerligt. Men jeg kom op og overhalede nogen igen, og fik lidt point. I andet heat fik jeg ikke lige så god en start, men jeg kørte fint nok med, indtil jeg blev lidt træt til sidst og fik noget armpump, og faldt lidt ned. Så jeg er godt nok tilfreds, og jeg synes stadig det går den rigtige vej på hårdbane. Vi kæmper videre og vores tid skal nok komme!"


Foto: WZ Racing

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page