top of page

Bastian banker på!


At Bastian Bøgh Damm bør have fået skudt mange øjenbryn i vejret, er stensikkert, og han var altså igen på vej imod noget kæmpestort, da feltet i den forgangne weekend ramte sandet i Lommel. Første heat kørte han sikkert rundt på sjettepladsen i MX2-klassen, og det kunne synes som blot et spørgsmål om tid, inden vi får et gigantisk resultat. Vi fik en snak med Bastian, oven på løjerne i Lommel!


Bastian Bøgh Damm: "Det var en fin nok dag. Det var en fin nok omgang jeg fik sat ind i kvalifikationen, men på den sidste omgang, der får jeg så tre grønne sektorer, som tegn på at jeg kørte mine hurtigste sektorer, inden den fjerde desværre blev ødelagt af at der var en der kørte ind foran mig. Det var lidt ærgerligt, men jeg vidste alligevel, at det var en god start til heatene, og jeg følte mig godt tilpas på banen. Jeg kommer godt fra start i første heat, hvor jeg ligger 6'er, indtil der er fem minutter tilbage, hvor jeg så rammer frigearet og laver et lille frontflip. Jeg kommer dog op igen, og begynder at presse den igen. Heldigvis finder jeg mit flow igen rimeligt hurtigt, og presser så godt på jeg kan, indtil mål. I andet heat vælter jeg så i starten, og så er det hele lidt svært, og jeg blev faktisk også lige kørt af engang, men jeg får kæmpet mig op som 13'er, så jeg er glad. Det var god kørsel denne her weekend!"


Foto: Sevenone Pictures

Opmerkingen


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page