top of page

- Bedste heat-resultat indtil nu


Malou Jakobsen har bare kørt sig bedre og bedre i denne her sæson, og i weekendens afdeling af VM for kvinder, viste danskeren igen fremskridt, ved at køre sit bedste heat i VM nogensinde. Vi fik derfor lige Malou til at tale os igennem weekenden.


Malou Jakobsen: "Min weekend i Tyskland var rigtig god. Den her bane er én af de baner jeg selv har set VM på et par gange. Så det var lidt vildt selv at skulle prøve kræfter med banen og være en del af hele showet denne gang.  Jeg synes altid banen har set fed ud, men også virkelig svær teknisk, og det er bestemt også den oplevelse jeg sidder tilbage med. Meget svær teknisk bane, der var kontant afregning med det samme, hvis jeg lavede en fejl og med mudder på banen, så skulle jeg virkelig holde fokus. Lørdag morgen havde det regnet rigtig meget til vores frie træning. Jeg prøvede at komme ud, bare lige for at få fornemmelsen af banen og underlaget. I tidskvalifikationen havde jeg rigtig svært ved at få lavet en god tid. Jeg blev ved med at få tider som nummer 20, men på andensidste omgang, var der langt om længe frirum nok til at jeg kunne lande en tid som nummer 10. 

Bestemt ikke tilfredsstillende, men taknemmelig for frirummet. 


Starten er meget bred på den her bane og kan gudskelov tages mange steder fra. Jeg fik en fantastisk start i første heat. Jeg runder som nummer 7 og fulgte faktisk pænt med toppen de første omgange, indtil jeg til sidst er placeret på en rimelig stabil 7. plads og bare skal holde fokus på at køre den hjem. Min fart var god og jeg blev ved til det sidste, og kunne køre i mål som nummer 6. Det er mit bedste heat-resultat indtil nu.


Søndag morgen stod det igen ned i stænger. Min start var ikke helt vildt god, men jeg var 8’er på de første omgange. Jeg vil nok kalde det løb et total kaotisk mudderræs. Jeg var lige op og snuse til en 7. plads, men grundet en omgangskører, som jeg ingen mulighed havde for at undgå nedad en bakke, måtte jeg desværre en tur i jorden. … Men med en varm total-mudret cykel, formåede jeg alligevel at køre i mål på en 9. plads. 


Jeg var mega glad for at gennemføre og få nogle gode point i såden en mudderræs. Jeg blev 8'er samlet på weekenden og er nu også rykket en placering op i det samlede klassement som nummer 8. Jeg er så taknemmelig for den her rejse jeg er på, og kan bare ikke takke alle dem der støtter mig nok. Tak kan ikke siges nok."


Foto: Infront Moto Racing 2024 @ M. Zanzani

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page