top of page

Bjerregaard ser på det positive


Med aflysningen af den sidste afdeling af DM på søndag, blev vinderne af årets DM sådan set fundet allerede ved anden afdeling på Mors - det vidste vi bare ikke der. Efter to afdelinger var det Nichlas Bjerregaard der toppede MX1-klassen, og han føjede derfor endnu et mesterskab til CV'et i mandags. Et mesterskab han dog hellere ville have fået cementeret ved en finale, end hjemme i sofaen, selvom han selvfølgelig er glad for endnu en titel. Vi fik et par ord fra Nichlas, ovenpå den usædvanlige afslutning.


Nichlas Bjerregaard: "Jeg er selvfølgelig super glad for det resultat, der er kommet ud af den her sæson. Jeg havde nok håbet på en noget mere normal sæson, da vintertræningen startede. Men altså, jeg føler at jeg har været super godt kørende, og min form har også været bedre end de foregående sæsoner. Og ser jeg tilbage på min sæson sidste år, så er jeg helt sikkert også kommet et godt stykke længere frem. Men i bund og grund er jeg glad for at kunne kalde mig dansk mester 2020 i MX1-klassen. Jeg var den mand med flest point da sæsonen var slut, og jeg tænker ikke at det kan være mere fair! Men alligevel lidt en flad fornemmelse, at afgørelsen finder sted en mandag aften og ikke efter en løbsdag. Men jeg vil gerne sige tusind tak for alle der har bakket op igen i år og så håber jeg selvfølgelig på en noget mere normal sæson næste år!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page