top of page

Blændende dansk dag på Riola Sardo!


Riola Sardo var på VM-programmet for første gang nogensinde i dag, til en afdeling der bød på stort drama og blændende danske præstationer!


MXGP

Thomas Kjer Olsen befandt sig nemlig godt på den naturlige sandbane på Sardinien. Han startede med en kval som nummer 7, fulgt op af et første heat der bød på en ottendeplads - men som havde tider til mere! Desværre startede andet heat med et startstyrt, så Thomas måtte køre sig op igennem feltet fra absolut sidstepladsen. Han nåede op som nummer 13 til slut, og det gav en plads som nummer 10 på dagen. Endnu en top 10, der bød på flere gode point for danskeren, inden MXoN i næste weekend! Sejren gik til bæstet, Jeffrey Herlings, foran Jorge Prado og Romain Febvre. Tim Gajser kørte med et brækket kraveben, og måtte se sin røde nummerplade forsvinde. Også Antonio Cairoli måtte trække sig fra afdelingen, efter et styrt i træningen, men han skulle være okay.


Thomas Kjer Olsen: "Det var en god dag for mig i dag. Banen var virkelig hård og krævende, så at komme derfra med en top 10, er lige der hvor jeg skal være. Mit første heat var virkelig godt, og der var kamp til stregen, men jeg føler at min form hjalp mig. Det blev også tydeligt i andet heat. Jeg styrtede tidligt og var langt nede, men imod slutningen begyndte jeg at tage placeringer, og sluttede som nummer 13. Det er frustrerende, og man tænker da, hvordan det heat var gået med en bedre start, men sådan er det somme tider."


Resultat, GP Sardinien:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Jorge Prado - KTM

3. Romain Febvre - Kawasaki

4. Calvin Vlaanderen - Yamaha

5. Jeremy Seewer - Yamaha

6. Ben Watson - Yamaha

7. Brian Bogers - Gasgas

8. Pauls Jonass Gasgas

9. Glenn Coldenhoff - Yamaha

10. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna


Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 371p

2. Tim Gajser - 370

3. Romain Febvre - 367


MX2

Bastian Bøgh Damm bragede igennem. Så nemt kan det siges. Efter at have trukket sig fra første heat, med en teknisk defekt, så var Bastian millimeter fra at tage i starten i andet heat, og de første ti minutter, kørte han med om pladserne i top 3 - lige op med lutter fabrikskørere. Bastian sluttede som 10'er, men havde stor ære af heatet. Det gav en samlet placering som nummer 15 på dagen. Mikkel Haarup havde ikke heldet med sig. En 15. plads i første heat blev det til, inden en maskinskade trak ham ud af tingene i andet heat. Vi håber begge gutter tager grusom hævn i næste weekend i Mantova! Sejren gik til Tom Vialle, der henviste Maxime Renaux til andenpladsen, med Kay de Wolf som nummer 3.


Resultat, GP Sardinien:

1. Tom Vialle - KTM

2. Maxime Renaux - Yamaha

3. Kay de Wolf - Husqvarna

4. Jago Geert - Yamaha

5. Isak Gifting - Gasgas

6. Thibault - Benistant -Yamaha

7. Jed Beaton - Husqvarna

8. Roan van de Moosdijk - Kawasaki

9. Conrad Mewse - KTM

10. Wilson Todd - Kawasaki

15. Bastian Bøgh Damm - KTM

20. Mikkel Haarup - Kawasaki


Samlet:

1. Maxime Renaux - 403p

2. Mattia Guadagnini - 332

3. Jago Geerts - 325Husk at du kan gense alle heat on-demand, på discovery+!


Vi ses i næste weekend, til 2021 Motocross of Nations!


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page