top of page

- Blev bedre og bedre

Marcus "Bobbi" Petersen var en af de danskere der havde taget turen til hollandske Goes her i den forgangne weekend, for lige at pudse supercross-formen af, inden Herning Supercross. Bobbi gjorde det flot til Herning Supercross sidste år, og han var da også godt tilfreds med hvordan tingene gik i Holland, da vi snakkede med ham efterfølgende.


Marcus "Bobbi": "Jeg havde en sjov weekend i Goes. Meget lærerig også. Banen var meget blød og sporet, hvilket gjorde det vildt svært, når man ikke er vant til det. Men alligevel lykkedes det mig at have en sjov weekend, med en masse godt ræs. Jeg lavede ikke nogen blændende resultater, men jeg lærte hele tiden, og det blev bedre og bedre. Følelsen op til Herning Supercross er rigtig god. Jeg føler jeg har en god chance for at gøre en god figur, og jeg glæder mig rigtig meget. Herning er altid bare noget specielt som dansker. Så jeg glæder mig til en god weekend sammen med Fastlane Racing Team og alle dem der kommer forbi!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page