top of page

Bobbi starter roligt ud


Marcus "Bobbi" Petersen er en af dem der har haft svært ved at få kørt her i vinter, og det spiller da også ind på hans målsætninger i den kommende sæson. Han har tænkt sig at starte roligt ud, men der er da også ambitioner om lidt internationalt. Vi fik en snak med ham.


Marcus "Bobbi" Petersen: "Min offseason har kun bestået af løbesko og mountainbike. Jeg har slet ikke kørt noget cross de sidste 5 måneder, mest på grund af corona, og så har vejret heller ikke været noget at prale af, desværre. Min sæson kommer nok til at stå på forberedelser til 2022. Jeg har ikke nogle forventninger til 2021, da jeg slet ikke har kunnet forberede mig ordenligt grundet corona. Men jeg skal da køre DM igen for Westcoast MX, og måske lidt tysk - og så håber jeg at jeg skal ned og have en tur til en afdeling af det der EMX2-takt, hvis selvfølgelig der er økonomi til det. DM-sæsonen ligger egentlig helt okay til mig. Der er en masse sjove og gode baner på, så jeg skal bare ud og have det sjovt i år, og gøre det bedste jeg kan med hvad jeg har, men jeg har selvfølgelig et lille mål om at kunne køre en top 5 hjem, eller bare slutte i den gode ende af top 10 og få det bedste ud af det! Jeg tror dog desværre ikke jeg vil være bag bommen til det første A-DM. Jeg har slet ikke kunnet forberede mig som jeg gerne vil, og det kræver altså bare en masse timer på crosseren at køre løb - hvilket jeg slet ikke har. Så jeg tror desværre ikke at jeg bliver at finde i Hanherred. Men jeg kommer igen! Tusind tak til alle der hjælper mig i 2021"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page