top of page

Bobbi tilbage på cyklen

Efter at have pådraget sig en slem knæskade tidligt på sæsonen, er Marcus "Bobbi" Petersen tilbage på cyklen igen - noget før tid endda. Det er dog derfor stadig med visse forbehold fynboen er tilbage, og der går fortsat lidt inden vi får lov at se ham til DM igen - selvom han håber at det bliver i år.


Marcus "Bobbi" Petersen: "Jeg synes det er virkelig svært at komme tilbage, for jeg har hoppet meget mellem at skulle tage en operation og ikke tage en operation. Men jeg tror min fys og jeg er kommet frem til at jeg ikke skal opereres. Efter så lang tid væk fra crosseren, er det svært at komme tilbage igen. Det var dejligt at være tilbage, men meget svært med det dumme knæ i baghovedet. Det er svært ikke at tænke på det. Hvis det rigtigt, så burde jeg ikke kunne køre cross så hurtigt igen, men min fysioterapeut Jesper fra Centrum Fysioterapi har været en kæmpe hjælp igennem genoptræning og så videre, som jeg skal fortsætte med et langt stykke tid endnu! Lige nu prøver jeg bare lidt af og ser hvad jeg kan og ikke kan, men at køre med det i baghovedet er som sagt lidt svært. Jeg starter stille og roligt ud, og så ser vi hvor jeg er når september starter! Men mon ikke der kommer lidt ekstra 2-taktsrøg i Næstved til DM-finalen ..."Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page