top of page

Brødrene Thorius om bLU cRU-finalen i Ernée!


Danskerne markerede sig særdeles flot til bLU cRU-finalerne i Ernée i weekenden, og der var nok ikke mange der missede den præstation danske Bertram Thorius trak op af hatten i 85-heatet. En fornem opkørsel, endte desværre i et styrt, men det blev stadig til en tredjeplads i klassen. Storebror Oscar Thorius var med i 125-klassen, og også han viste fine ting, ved at slutte i top 20 som nummer 18. Vi fik et par ord fra begge brødre, om oplevelsen i Frankrig.


Bertram Thorius: "Det var virkelig fantastiske rammer som Yamaha havde sørget for at vi fik lov at være en del af. Banen var vildt fed og jeg fandt hurtigt mit flow under tidskvalen', hvor jeg endte som nummer 1, med 1 sekund ned til 2'eren. I heatet får jeg en god start, jeg var med i top 3 og får kørt mig op. Jeg laver et par dumme fejl og ryger lidt tilbage, men jeg får lukket det store hul på cirka 12 sekunder op til de 2 første, men en fejl i sidste sving gør at jeg ikke kommer forbi. Jeg slutter som 3'er. Jeg er dog stadig med til Yamahas Mastersclass, og jeg er max klar til at vise hvad jeg har knoklet for hele sæsonen. Jeg går 100% efter at vinde Masterclass, som jeg også gjorde i 65cc i 2021. En stor tak skal der lyde til Yamaha og Morten Brondbjerg for det gode samarbejde."


Oscar Thorius: "Det var en kæmpe oplevelse og en vildt fed bane. Min kvalifikation var ikke helt som forventet, men i heatet endte jeg som nummer 18, hvilket jeg er okay tilfreds med. Jeg har kæmpet med en del skader de sidste 2 sæsoner. Jeg kan dog mærke at jeg begynder at genfinde mit flow, så jeg skal nok vende stærkt tilbage!"


Foto: Alexander Svendsen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page