top of page

Bruhn i orange


Lucas Bruhn så frem imod sin første sæson på maxi-cyklen i år, men desværre så pådrog han sig et brækket kraveben i den tidlige fase, der endte med at sætte sit præg på tingene. Vi fik et par ord fra Lucas, om hvordan 2020 er gået, og så snakkede vi også lidt med ham om, hvad der skal ske i sæson 2021. Du kan se hvad han svarede til det, lige her under!


Lucas Bruhn: "I år har været et år med mange ups and downs. Jeg havde en aftale med Yamaha og skulle køre året på en YZ125. Jeg havde fået trænet en masse fysisk under lockdown i foråret, og jeg følte mig 110% klar til den første DM-afdeling på Korskro. Onsdagen inden DM-afdelingen vælter jeg dog og brækker kravebenet, så jeg misser de 2 DM-afdelinger det blev til i år, og det er jeg rimelig skuffet over, da jeg ved at jeg kunne have lavet nogle gode resultater. Jeg nåede heldigvis at blive klar til de få ADAC-afdelinger vi fik, og det gik udmærket. Næste år skal jeg køre DM, ADAC MX Masters og forhåbentlig nogle EM-afdelinger. Vi har sammen med Becker Racing og MX-Tech fået sat en KTM 125 op, som der kører og føles rigtig fedt, og den skal jeg køre på henover vinteren og i 2021. Jeg er glad for at fortsætte samarbejdet med Brian Kjær Jørgensen i 2021, som skal træne mig fysisk og teknisk."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page