top of page

Byg din CRF450 om til en 500cc 2-takt med kit fra Enrico Tomasin


Okay, somme tider kommer der et produkt så badass, at vi simpelthen ikke kan lade være at skrive om det. Og MX-Index' Skriverkarl er her måske farvet af sin udelte kærlighed til 500cc 2-taktere, det skal heller ikke være forsøgt skjult på nogen måde. MEN! De fleste af jer så måske vi på vores Facebook-side for noget tid siden delte en video, af Jordi Tixier der kørte supercross på en 500cc 2-takter, bygget af italienske Enrico Tomasin, som i sin tid var en stor del af fabriks-Honda og deres tekniske side, men nu tuner og designer for sig selv. Et par spurgte til det kit der sad på Tixiers cykel, og det vil vi da gerne lige sætte lidt flere ord på. For du kan faktisk købe selvsamme kit, og smide lige på din Honda CRF450 fra 21-24, og gøre den til et ægte monster. Nemlig til en 500cc 2-takter. Kittet har taget tre år at udvikle, og ifølge Tomasin, behøver du ikke ændre noget som helst på stellet.


Kittet inkluderer motorblok, krumtap, plejlstang, cylinder, stempel, indsugning, topstykke, forrør, potte, pakninger, ECU, elektrisk vandpumpe, vandpumpedæksel, tændrør, og ophæng i titanium. Dertil kan du vælge om du vil købe en gearkasse med. Vælges den fra, skal du bruge en standard gearkasse fra en CRF450. Ellers genbruges alle de resterende dele fra cyklen!


Kittet uden gearkasse står til 8500 euro, eller omkring 64.000 danskerdask i skrivende stund. Med gearkassen, bliver prisen på 10.500 euro, eller lige godt 80.000 danske kroner.


HVIS nogen får bygget en her i Danmark, så kommer vi gerne og laver noget artikel/video/test! Så har vi sagt det!


Du kan læse mere om kittet her: https://tomasinracing.net/


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page