top of page

Casper Mortensen godt i gang


Casper Mortensen har arbejdet hårdt hele vinteren, og han er da også en af dem, der er udset til at rykke et par placeringer op ad rangstigen i år i DM. Det startede også fornuftigt ud med en top 10 i MX2-klassen i Randers i søndags, og vi fik lige et par ord fra Casper, om hvordan han oplevede dagen.


Casper Mortensen: "Jeg starter dagen i Randers med en OK kval'. Jeg laver så 3 rigtig dårlige starter, så jeg må køre mig op igennem feltet. Jeg slutter 1. heat som nummer 10, 2. heat som nummer 7'er, og superheatet slutter med en 16. plads - nummer 7 af MX2'erne. Samlet på dagen bliver jeg nummer 7, som jeg er godt tilfreds med, men jeg arbejder selvfølgelig videre for endnu mere. Jeg finder mig bedre og bedre tilpas på min MA racer og i mit team, hvor Michael (Andersen) gør en stor indsats for at alt spiller max. Jeg skal have styr på mine starter, og jeg har allerede i denne uge haft trænet det med min coach Mathias Gryning. Jeg ser frem til næste A-DM!"


Foto: Elisabeth Juulsgaard / BJ Photo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page