top of page

Danmark får Europas største indendørs motocross-hal i 2022!


Det oplyser Djernis MX - som er firmaet bag projektet - i dag i en pressemeddelelse. Hallen kommer til at ligge på Mors, og kommer udover en indendørs crossbane, også til at huse en butik, en skaterhal, et værksted og eget trykkeri, og den er som nævnt planlagt til at stå færdig 2022.


Manden bag hedder Michael Djernis, der altså udbygger sin butik og sit engagement i sporten, med et stort byggeprojekt, ligesom han også er manden bag et nyt team, der kommer til at have Emil Larsen tilknyttet som ansvarlig teamtræner.


Holdet bag hallen fortæller, at man er glade for at have modtaget 600.000 fra den lokale LAG-pulje, der udgør startkapitalen i projektet. Ligeledes fortæller man, at der dog stadig er meget arbejde forude - og lidt finansiering der skal på plads - men man arbejder med flere modeller for at få det sidste hevet hjem - blandt andet igennem crowdfunding. Man glæder sig meget til at kunne tage det første spadestik senere på året i år, og understreger at man knokler for at gøre hallen til et fantastisk sted for danske crosskørere.


Hvis man vil vide mere, kan man følge med på Facebook på Djernis MX og på Instagram Djernis MX Store.


MX-Index siger: Godt med store projekter til og for dansk motocross! Vi kommer gerne og anmelder, når hallen står færdig!

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page