top of page

Dansk på podiet i Svebølle!

Danskerne tog godt hul på EM i Svebølle. Hos kvinderne var Line Dam igen godt kørende, og sluttede dagen på podiet med en tredjeplads. Og der var mange fine præstationer, da Barbara Aagaard blev 5'er samlet. Andrea Hjort kørte sig ind som nummer 13 samlet, efter et fornemt andet heat, lige foran Amanda Nielsen i det samlede regnskab. Anna Legaard sluttede afdelingen som nummer 16. Laura Raunkjær blev ramt af uheld, og der var heller ikke point til Nicoline Sørensen og Amalie Geertsen, trods en brav indsats. Sejren gik til britiske Lucy Barker.


I EM-kvalifikationen til EM-semifinalen for 65/85cc var der også masser af gode præstationer.


I 85cc endte Storm Maymann som bedste dansker, efter to stærke, trods uheldsplagede, heat og to ottendepladser - der kunne være blevet til mere. Søren Winther tog også gode point i begge heat med to top 10-placeringer, mens Bertram Thorius væltede fra top 5 i andet heat, men stadig tog fine point i første heat som 7'er. Samuel Rolighed, Jasmina Rasksen, Mads Dissing, Storm Askbo og Ksawery Krysztoforski kæmpede også bravt. Der var dog ingen bedre end Victor Leppälä, der vandt begge heat.


I 65cc var Lucas Taylor eneste dansker, men sikke en præstation! Danskeren kørte sig næsten på podiet med en fjerdeplads, og blev nærmest bedre og bedre for hver session. Sejren tog Luca Nierychlo sig dog sikkert af.


Virkelig flot kæmpet af danskerne, der skal i aktion næste gang i Valkenswaard allerede om et par uger til anden afdeling.


Der blev også kørt 125-ræs, og her blev det til svensk sejr til Edvin Olstrand, der henviste Emil Gordon og Emil Lodal til 2. og 3. pladsen.Foto: Dary Karina

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page