top of page

Dansk talent til hollandsk team

Danske Viktor Brunsvig, der viste sig flot frem til de afdelinger af DM i 85cc han var med til i år, med et par stærke andenpladser, kører i 2023 for hollandske MX4Kidsracing, og skal for første gang prøve sig af internationalt.


Viktor Brunsvig: "I 2023 skal jeg køre en fuld EMX85-sæson, udvalgte afdelinger af hollandsk mesterskab, og en fuld DM-sæson. Så det bliver en spændende sæson jeg går i møde. En målsætning? Måske en top 5 i Danmark, tror jeg. Og jeg har ikke kørt noget internationalt før, så i første omgang bliver målsætningen nok bare at kvalificere mig. Mit nye team i Holland lægger heldigvis stor vægt på at det skal være sjovt at blive bedre, og det tiltaler mig rigtig meget. De lægger derfor intet pres, så jeg rigtig kan suge til mig og udvikle mig. Desuden glæder jeg mig til at udvikle i samarbejde med talent-truppen i Aalborg, og sammen med Emil Larsen og de andre danske talenter!"

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page