top of page

Danskere i Jyske Bank BOXEN 2024 – Marcus Rene Petersen #18


”Bobbi” var en af de helt store positive overraskelser til Yamaha Supercross & Freestyle Show 2023, hvor han efter at have deltaget et par gange, virkelig satte en streg under sit talent. Desværre forsvandt hans 2023-sæson udendørs til en skade, men han er tilbage og opsat på at vise sit værd i Jyske Bank BOXEN endnu engang til februar.

 

Marcus Rene Petersen: ”Jeg vender tilbage til Jyske Bank BOXEN på min YZ250 2-takter, og jeg er klar til en kanon weekend med alle de mange supercross-fans. Supercross i Herning er helt specielt som dansker, for der findes intet andet som det. Stemningen og atmosfæren er for vild. Jeg glæder mig til at holde der igen, og høre alle lydene og hornene!”

 

Marcus kommer til Herning med sit #18 på maskinen.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page