top of page

Danskere i Jyske Bank BOXEN 2024 – Mathias Tang #124


Mathias Tang kommer til årets Yamaha Supercross & Freestyle Show med rigtig god forberedelse i bagagen. Han har kørt både den tyske og franske serie i supercross, og hvis han leverer som han gjorde i Jyske Bank BOXEN i 2023, så er han værd at holde øje med! Han tørner ud for Kaduuz Racing, og ser frem til igen at være en del af showet!


Mathias Tang: ”Herning Supercross er altid en kæmpe oplevelse som dansker. Jeg glæder mig rigtig meget denne gang, også fordi jeg føler jeg kommer bedre forberedt end nogensinde før, så jeg satser da på at levere noget godt ræs til tilskuerne!”


Husk Mathias gemmer sig bag nummer #124!

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page