Danskerne med i det hele i Valkenswaard


Lørdag i hollandske Valkenswaard, til anden afdeling af VM, blev en tung affære, men heldigvis med gode danske præstationer.


MX2

I kvalheatet formåede Mikkel Haarup at køre sig i top 10, og altså sikre sig et godt udgangspunkt til i morgen. Thomas Kjer Olsen var godt med, men styrtede desværre. TKO er efter omstændighederne ok, men kører til bommen som en af de sidste. Jago Geerts tog sejren, foran Tom Vialle.


MXGP

Tim Gajser startede kvalheatet godt ud, men udgik da hans Honda stoppede undervejs. Der er derfor langt ned til første sving for den forsvarende mester. Det efterlod døren åben for Jeffrey Herlings, der dog måtte se sig slået af Arminas Jasikonis. Jorge Prado tog sig af tredjepladsen.


Husk at se VM MX2 og MXGP i morgen, gratis og live på Dplay. Det er klokken 12.


Anden afdeling af VM for kvinder blev også skudt i gang, med en flot sjetteplads i første heat til Line Dam. Og samtidig var der også flotte point til Malou Jakobsen, i hendes blot anden VM-start.


EMX250-klassen blev skudt i gang med et brag, og Bastian Bøgh satte alt og alle på plads i første heat, med en knusende sejr. Glen Meier kørte sig også stærkt i top 10.


Alle resultater her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx


Foto: Ismo Uytdewillingen

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.