top of page

- De største scener i karrieren

Thomas Rasmussen har gang i sin bedste sæson til dato, og indtager tredjepladsen til DM i MX-klassen, men i de næste par weekender venter endnu større scener, når Thomas først tager kampen op til EMX2-T i tjekkiske Loket i den kommende weekend, inden EM i Open-klassen venter i belgiske Lommel ugen efter!


Thomas Rasmussen: "Forventningerne til Loket ved jeg ikke helt hvor er. For året i år skulle egentlig have været et stille år, men den 2-takter ændrede lidt det hele og jeg fik total blod på tanden! Det er min første gang nogen sinde på sådan en stor scene som dette! Og jeg har fuldt med i klassen de sidste par år, og jeg ved tempoet er højt! Plus, så er det en helt anden måde at løbet er sat sammen på, end det vi er vant til i Danmark, over 2 dage - og om søndagen til andet heat, har man kun 10 minutters træning lige inden heatet. Så jeg kommer derned med højt humør, og tager det hele som en kæmpe oplevelse! Og så ser vi hvad resultat siger når weekenden er omme! Og for det ikke skal være løgn, har jeg også fået start weekenden efter i Lommel i EMXOpen! For endnu en fed oplevelse! Så jeg gør mit bedste, og så ser vi!"

Kommentarer


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page