top of page

- De weekender man lærer allermest af


Barbara Aagaard kørte årets anden VM-afdeling i sidste weekend i Schweiz, men det gik ikke 100% som hun havde håbet. Danskeren vælger dog at tage det positive med sig, og bruge det til at tage revanche til EM i Slagelse i den kommende weekend.


Barbara Aagaard: "På mange måder en vanskelig weekend jeg havde i Frauenfeld, men det er også de weekender man lærer allermest af. Under tidskvalen kæmper jeg og har problemer med crosseren, som gør at jeg lige akkurat kvaler ind. I første heat får jeg en relativt god start, trods min kval', og jeg tror jeg er oppe som 22/24'er den første omgang. Jeg finder desværre ikke flowet og falder igennem heatet ned til 28. pladsen. I 2. heat mandag morgen, håbede jeg virkelig at kunne regruppere. Her fik jeg til gengæld en rigtig dårlig start og skulle kæmpe mig op. Jeg tror jeg var omkring 33'er, hvorefter jeg desværre bliver kørt af, og alt derefter var desværre en nedadgående spiral. Super ærgerligt, men sådanne weekender kommer somme tider. Der er ikke andet end at reflektere, bounce back og være klar til EM i Slagelse den kommende weekend."


Foto: Alex Skoczek

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page