top of page

Debut med en tredjeplads


Unge Storm Maymann har haft en vekslende sæson i 85cc, men allerede nu kalder lysten til at prøve sig af på den større cykel. Derfor valgte Storm at stille op til DM-afdelingen af 125 Junior, da den gæstede Slagelse i lørdags. Og man må sige at det var en debut med succes. I hvert fald blev det første favntag med den større klasse krydret med en tur på podiet, og vi fik derfor lige et par ord fra Storm om dagen.


Storm Maymann: "I lørdags handlede om at komme ud og køre lidt cross, og have en sjov dag. Min sæson har ikke været så sjov, så derfor dette afbræk. Jeg hiver min 125'er frem når jeg har brug for at lave noget hvor presset er taget af. Junior 125cc har nogle af Danmarks hurtigste og bedste EM- og DM-kørere, og målet var at se om jeg kunne køre en top 10 hjem. Banen var smadret efter nattens regn og var absolut ikke nem. Den var glat og sporet, men det er nu ikke noget som skræmmer mig. Jeg er udfordret af at jeg ikke kan nå jorden på min 125’er, så mit fokus lå på at være så godt med fra start som muligt og holde den på 2 hjul. At slutte på en samlet 3. plads, á point med nummer 2, var over al forventning og jeg er så glad. Jeg føler jeg havde brug for lidt medgang. I næste weekend hopper jeg ned i min egen klasse i 85cc, og kører en gang Hold DM i sandkassen i Uhre. Jeg vil gerne lige benytte lejligheden til at takke Yamaha Skandinavien, YSR Roskilde og JR-tool."

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page