top of page

Debut og point!


Bastian Bøgh Damm debuterede i VM, da starten gik i Rusland i søndags, og med et par gode starter, kørte han sig lige ind imellem de allerbedste. Især i første heat, hvor han rundede holeshot-stregen som nummer 2. Det blev til point i begge heat for Bastian, og det satte han lige et par ord på efterfølgende. Dem kan du finde lige herunder.


Bastian Bøgh Damm: “Altså, det var nogle rigtig gode starter jeg lavede, men jeg stressede lidt for meget over tingene. Det var en virkelig svær og glat bane, som jeg måske lige havde lidt for meget respekt for. Det var mit første GP nogensinde, men jeg følte alligevel at jeg blev lidt fanget bag andre kørere. Jeg mistede meget af mit flow på grund af det i begge heat. At jeg så havde lidt for meget respekt for de andre i første, gjorde også det hele lidt mere svært. Det blev dog bedre i andet heat. Lidt for mange styrt hjalp heller ikke på det hele, men vi lærer af denne her weekend, og tager det med videre til England, der ligger noget bedre til mig.”


Foto: Juan Pablo Acevedo

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page